Welke social bookmark-sites gebruik jij?

Geïnspireerd door de blogs over de Blog50, geschreven door David Rietveld, besloot ik om ook mijn site beter op de kaart te gaan zetten. Web 1.0 is zo 2007, nu komt voor mij het jaar om niet alleen te schrijven op mijn site, maar om de content ook actief uit te dragen.

Aangezien ik WordPress gebruik, is het gemakkelijk om allerlei aanvullingen op mijn site te zetten. Vandaar dat er nu allerlei leuke, kleurige icoontjes onder mijn posts verschijnen: links naar social bookmarksites. Het aanbod is overweldigend.

Dus houd ik een kleine poll: welke social bookmark-sites gebruik jij? Laat het weten via een reactie, of een bookmark van mijn site :-) Ontbreekt je favoriet? Laat het me dan ook weten, dan voeg ik ‘m toe.

2 comment on “Welke social bookmark-sites gebruik jij?

Leave a Reply